LOŠE VIJESTI ZA ANCELOTTIJA I DALIĆA

Kapetan hrvatske reprezentacije propušta gostovanje kod Levantea, upitan nastup i za reprezentaciju

Portal Novi list

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Modrić je osjetio snažnu bol u aduktoru, a težina ozljede još se ne može utvrditi.



RIJEKA Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić propustit će nedjeljnu utakmicu Real Madrida protiv Levantea zbog ozljede aduktora.


Loše su to vijesti za trenera Carla Ancelottija, koji je sada gotovo ostao bez opcija u veznom redu jer još ranije je zbog ozljede otpisan Toni Kroos, dok je Martin Odegaard dovršio transfer u Arsenal. Casemiro i Valverde će sigurno popuniti dva od tri mjesta u vezi Reala, dok će sada na Modrićevu poziciju uskočiti Isco ili Marco Asensio.


Modrić je osjetio snažnu bol u aduktoru, a težina ozljede još se ne može utvrditi. Stoga je trenirao u petak ujutro odvojeno, u Realovoj klupskoj dvorani. Aduktor zahtijeva pomniju medicinsku evaluaciju i čekanje zbog zagrijanosti mišića pa će novi pregled i testove Modrić obaviti danas, kada će biti jasnije koliko će Modrić morati izbivati s terena.




To je veliki problem i za izbornika Zlatka Dalića jer hrvatska reprezentacija od 1. do 7. rujna igra tri vrlo važna susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Rusije, Slovačke i Slovenije, a sada ostaje za vidjeti hoće li se Modrić stići oporaviti do susreta s Rusijom, kao i do 28. kolovoza, kada Real ide na gostovanje kod Betisa.