Scenarij kao iz horor filma

Muškarac ispod vlastite kuće otkrio skrivene stepenice. Nećete vjerovati gdje vode

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Otkriće koje je iznenadilo mnoge

Scenarij kao iz pravog horor filma. Muškarac je ispod vlastite kuće otkrio skrivene stepenice koje, ni manje ni više, vode u mračnu špilju. No, to nije sve. Nakon što se spustio u špilju otkrio je da ona vodi do zaboravljene željezničke purge. 


Muškarac pod imenom Steven u društvu svoje rođakinje je odlučio otkriti što se nalazi iza tajnih vrata njegovog podruma. Nakon što su prošli stepenice, stigli su do špilje koja iznad koje je stajao natpis “Ulazak u špilju na vlastitu odgovornost”. 


@moodycakes##undergroundrailroad ##cave ##cousinshousetour ##fell ##fyp♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh


Znatiželjan duo je odlučio istražiti što se nalazi u mračnoj špilji, a šale na račun filmova Indiana Jonesa u tom pothvatu nisu nedostajale. 


Na kraju mračne špilje Steven je otkrio staru željezničku prugu, a kako su kasnije doznali u pitanju je tunel koji je blokiran kada je izgrađena ulica iznad njega. Muškarac je također doznao da je njegova kuća bila nekoć farma, što objašnjava potrebu za željezničkom prugom u svrhu prijevoza. 


@moodycakes##thecave ##undergroundrailroad ##fell ##part3 ##prohibition ##historical ##harrisburgpa ##cousinhousetour ##viral ##fyp ##foryou ##moodycakes_cheesecakes♬ original sound – Maya MoodyCakes