Dan Grada Bakra

Četiri tenora oduševila Bakar: Bez održavanja razmaka i maski na licu publika je uživala u glazbi

Bruna Matičić

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Nakon pregleda i ulaska u prostor, publika je bezbrižno, bez održavanja razmaka i maski na licu uživala i u glas pjevala s četiri pjevača, duhovitim i šarmantnim Đanijem Stipaničevom, Markom Pecotićem, Filipom Hozjakom i Vladimirom Garićem.



BAKAR – Bakar danas slavi Margaretino i Dan Grada Bakra čije je svečano slavlje uz prigodne dnevne programe zaključio večernjim koncertom sjajnih glazbenih gostiju, 4 Tenora u Domu kulture Matija Mažić.


Večerašnji koncert koji se zbog nevremena umjesto na Žalu ribara održao u zatvorenom prostoru, ujedno je i prvo događanje od kad su na snagu stupile nove mjere u našoj županiji, a sukladno kojima publika ne može prisustvovati profesionalnim umjetničkim izvedbama i programima bez unaprijed dokazanog negativnog COVID-statusa.


Foto galerija: Koncert Četiri tenora u Bakru Foto: Vedran Karuza


Posjetitelji su tako večeras, već naviknuti na poštivanje mnogobrojnih mjera i preporuka posljednjih godinu i pol dana, samostalno i bez previše pitanja prilikom ulaska u prostor pripremali svoje COVID-potvrde u elektronskom ili pisanom obliku koje je na ulazu provjeravala Civilna zaštita Grada Bakra.





Nakon pregleda i ulaska u prostor, publika je bezbrižno, bez održavanja razmaka i maski na licu uživala i u glas pjevala s četiri pjevača, duhovitim i šarmantnim Đanijem Stipaničevom, Markom Pecotićem, Filipom Hozjakom i Vladimirom Garićem. Četiri tenora nastup su otvorili pjesmom “More” i istog trena svojim moćnim glasovima ispunili dvoranu i očarali publiku te prisvojili pljesak.



Koncert su nastavili vlastitim uspješnicama poput pjesme “Pričaj mi” i “Moja Dalmacija”, ali i izvođenjem sekvenci iz opera, hrvatskih dalmatinskih i talijanskih pjesama poput “Ti voglio tanto bene”, “Granada” i ostale. Osim svojim moćnim glasovima i interpretacijama arija, evergreena i šansona, pjevači su nastup dodatno začinili i publiku oduševili svojim humorom, šarmom i pozitivnom energijom.