PREMIERSHIP

Poznat novi termin derbija Manchester Uniteda i Liverpoola, Crvene vragove čeka ubitačan ritam do kraja sezone

Portal Novi list

Ole Gunnar Solskjaer/Foto REUTERS

Ole Gunnar Solskjaer/Foto REUTERS

Crveni vragovi i Redsi ogledat će se u četvrtak, 13. svibnja s početkom u 21:15 sati, a Manchester United će odigrati tri utakmice u pet dana i tako doživjeti izuzetno napornu završnicu iscrpljujuće sezone.



RIJEKA Nakon što je derbi Manchester Uniteda i Liverpoola bio odgođen zbog prosvjeda domaćih navijača protiv vlasničke obitelji Glazer, Premier liga odredila je datum kada će se taj zaostali susret odigrati. Crveni vragovi i Redsi ogledat će se u četvrtak, 13. svibnja s početkom u 21:15 sati.


Budući da se Liverpool oprostio s europskim natjecanjima, ekipa Jürgena Kloppa definitivno će malo bolje podnijeti promjenu u kalendaru od igrača Manchestera. Naime, United nastavlja ubitačan ritam: očekuje ga uzvrat polufinala Europske lige protiv Rome, a onda slijedi pravi maraton.


Momčad Olea Gunnara Solskjaera tri dana kasnije, 9. svibnja, igra u gostima protiv Aston Ville, zatim dva dana poslije nastupa protiv Leicestera na domaćem terenu, pa onda 13. svibnja dočekuje Liverpool. U prijevodu, United će odigrati tri utakmice u pet dana i tako doživjeti izuzetno napornu završnicu iscrpljujuće sezone.