Komunikacijski tim

U KBC-u Rijeka otvoren COVID info centar za komunikaciju s obiteljima oboljelih

Portal Novi list

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Info centar pruža informacije na kojoj je lokaciji (COVID odjelu) smješten pacijent i kakvo je njegovo zdravstveno stanje. Osobne stvari za bolesnike mogu se u bilo koje vrijeme predati na ulazu u odjel



U cilju kvalitetnije komunikacije s obiteljima oboljelih od COVID-a 19 u KBC-u Rijeka operativan je telefonski COVID Info centar.


U Info centru građanima je na raspolaganju komunikacijski tim sastavljen od stručnjaka koji pružaju informacije o stanju pojedinih pacijenata oboljelih od COVID-a 19.


Članovi komunikacijskog tima u telefonskom centru u stalnom su kontaktu s koordinatorima bolničkih COVID odjela.




Članovi obitelji putem Info centra mogu dobiti podatke na kojoj je lokaciji (COVID odjelu) smješten pacijent, informirati se o njihovom zdravstvenom stanju i prenijeti poruke svojim najbližima.


Poziv prema članovima komunikacijskog tima može se ostvariti svaki radni dan od 8 do 16 sati na brojeve 091/1658 197 i 091/1658 293.


Subotom, nedjeljom i blagdanom informacije će u Info centru biti dostupne od 10 – 14 sati.


Redovni kontakt-telefoni za informacije o pacijentima smještenima u KBC-a Rijeka objavljeni na internet stranicama bolnice ostaju i dalje dostupni u navedenim terminima.


Također, osobne stvari za bolesnike (rublje, toaletni pribor i dr.) mogu se u bilo koje vrijeme predati na ulazu u odjel. Predmete je potrebno spremiti u najlon vrećicu s jasno označenim imenom i prezimenom pacijenta.