Miškovićev 56. rođendan

Riječki prvoligaš čestitao rođendan, ali i još jednu obljetnicu trofejnom predsjedniku: “Devet godina bajke”

Portal Novilist.hr

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Naša Rijeka plovi sigurno nogometnim vodama, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, a sve uz potporu obitelji, neumorne supruge Snježane, te kćeri Anne i Matee, koje su njegov glavni oslonac - navedeno je u čestitki kluba svojemu predsjedniku



RIJEKA Iz HNK Rijeka su odlučili na svojim službenim web stranicama čestitati rođendan svojem predsjedniku Damiru Miškoviću, koji danas slavi 56 godina. Ujedno, danas je i devet godina otkad je na čelu HNK Rijeka, pa su iz kluba naglasili kako je na današnji dan “krenuo riječki nogometni preporod”.


“Rijeka je i do tog trenutka baštinila bogatu nogometnu povijest ovjenčanu trofejima i s nekoliko povijesnih rezultata u europskim natjecanjima. Ipak, proteklih devet godina teško je usporediti s bilo kojom fazom povijesti riječkog prvoligaša. Prvaci Hrvatske (2016./2017.), pobjednici Kupa Hrvatske (2014., 2017., 2019., 2020.), osvajači Superkupa (2014.), četiri nastupa u skupinama Europske lige, nastup u play-offu Lige prvaka…”, naveli su iz kluba uspjehe u proteklih devet godina.


I usprkos pandemiji koronavirusa, HNK Rijeka “sigurno plovi“, navedeno je na službenoj web stranici.




“Naša Rijeka plovi sigurno nogometnim vodama, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, a sve uz potporu obitelji, neumorne supruge Snježane, te kćeri Anne i Matee, koje su njegov glavni oslonac. Sretan rođendan predsjedniče.”, objavili su iz kluba.