Premijer liga

Košarkaši AO Škrljeva gostuju u Jazinama, dvojica važnih igrača upitna zbog ozljeda

Zlatko Horvat

Trener Damir Rajković s ekipom/Foto Arhiva NL

Trener Damir Rajković s ekipom/Foto Arhiva NL

Josip Barnjak nije trenirao posljednjih dana zbog problema s leđima, dok je Fran Pilepić u petak na treningu uganuo gležanj - kaže Damir Rajković uoči susreta



RIJEKA Košarkaši Sonik Puntamike i Adria Oil Škrljeva večeras (20 sati) pred kamerama Arenasporta u Jazinama zaključuju 24. kolo HT Premijer lige. Dvoboj je to pete i šeste momčadi prvenstva, direktan dvoboj za mjesto iza vodeće četvorke.


Zadrani imaju omjer 13-10, sastav Damira Rajkovića 12-11, ali Sonik Puntamika ima i 2-0 u međusobnim susretima pa šesta pobjeda u prvenstvenim susretima neće biti dovoljna za sastav iz Mavrinaca da bi preskočili Zadrane, koje su dobili u Jazinama ove sezone, ali i u Kupu Krešimira Ćosića.


– Nije sve idealno, imamo problema s ozljedama. Josip Barnjak nije trenirao posljednjih dana zbog problema s leđima, dok je Fran Pilepić u petak na treningu uganuo gležanj. O njihovu nastupu odlučit ćemo danas – kaže Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva.




Posljedni međusobni ogled donio je tijesnu pobjedu Sonik Puntamike.


– Bili smo u egalu praktički cijelu utakmicu. U završnici nismo realizirali napad, dok su oni pogodili tricu. No, može se igrati s njima. Moramo uspostaviti ravnotežu pod košem, dok se sa sedam-osam pogođenih trica možemo nametnuti. Pobjedom ne bismo bili bolji od Sonik Puntamike, ali bismo utrku za petim mjestom učinili zanimljivom. Osim toga, moramo paziti i što se događa iza nas – kaže Damir Rajković.