Čestitamo

Sretni dobitnik Ford Fieste u nagradnoj igri Novog lista je Zagrepčanin Mario Violić

Bruna Matičić

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Premda Mario često igra nagradne igre, priznaje kako je ovo zapravo najveća nagrada koju je dosad osvojio te dodaje da unatrag šest, sedam godina nagradne igre Novoga lista ne propušta



Sretni dobitnik automobila Ford Fiesta, glavne nagrade velike nagradne igre Novog lista i riječke tvrtke Krainc auto d.o.o., po prvi put putuje u Zagreb, u ruke sretnog dobitnika Maria Violića (35).


Javno izvlačenje ove velike nagradne igre upriličeno je u Tower Centru Rijeka gdje su posjetitelji i čitatelji posljednjih mjesec dana imali priliku razgledati nagradni automobil i, naravno, ubaciti kuvertu i okušati sreću.


Kako to inače biva, izvlačenje je pratila komisija u sastavu od tri člana, i to Ana Furlan, Valentina Vlah i Andrea Žagar Ban iz marketinga Novog lista, u društvu javnobilježničke prisjednice Nade Jovanić te Vanje Pletikosa Crnić, voditeljice marketinga Tower Centar Rijeka i okupljene publike.




Istinski veliku sreću Mariu Violiću donio je Teodor Petrović, predstavnik sponzora nagradne igre, koji je iz mnoštva kuverta iz Ford Fieste izvukao onu sretnu sa zagrebačkom adresom.


– Presretan sam i oduševljen! Mogu reći da ste me zaista iznenadili, uopće nisam očekivao nagradu, telefonski nam je kazao Mario Violić opisujući svoje prve dojmove nakon saznanja da je osvojio automobil.


Premda često igra nagradne igre, priznaje kako je ovo zapravo najveća nagrada koju je dosad osvojio te dodaje da unatrag šest, sedam godina nagradne igre Novoga lista ne propušta, a kada ima priliku, uvijek izrezuje kupone.


Igraj pa ćeš dobiti


– Kad je prilika, nastojim uvijek igrati i izrezati kupone, jer ako ne igraš, nećeš imati prilike ni osvojiti, kaže nam sretni dobitnik kojemu je nova Ford Fiesta došla kao naručena jer, kaže, vlastitoga automobila trenutno nema, i taman je bio u procesu kupovine.


Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler


Kao i do sada, za osvajanje glavne nagrade čija, premija iznosi 113,393 kune, bilo je potrebno izrezati, pravilno ispuniti i poslati 15 kupona koji su u Novom listu objavljivani od 29. siječnja do 12. veljače, odnosno 13. veljače, kada je objavljen dodatni kupon.


Osim što je prvi put nagrada otputovala u Zagreb, izvlačenje u Tower Centru prvo je ovogodišnje izvlačenje prilikom kojega je Vanja Pletikosa Crnić izrazila sreću i zadovoljstvo i više nego odličnom suradnjom i partnerstvom Tower Centra Rijeka i Novog lista, što u nagradnim igrama, tako i u ostalim projektima.


Jedan od najtraženijih


Veselje zbog ostvarene suradnje i sreću što ima priliku uveseliti čitatelje Novog lista izrazio je i predstavnik sponzora prve ovogodišnje nagradne igre, Teodor Petrović iz Krainc auta d.o.o., tvrtke već desetljećima poznate po prodaji i servisiranju automobila marke Ford.


– Ford Fiesta jedan je od najprodavanijih modela automobilskog svijeta i ove godine slavi 45 godina postojanja. Model Fieste koji je premija nagradne igre, dolazi u plavo-sivoj metallic boji i ima novi provjereni motor čija ukupna snaga iznosi 95 konja, a osim toga, iznimno je odgovoran prema okolišu.


Što se opreme tiče, paket opreme naziva “connected” posjeduje sve što zadovoljava standarde više srednje klase automobila, govori Petrović te dodaje kako je Ford Fiesta komforan, funkcionalan i siguran za vožnju te posjeduje sve što imaju današnji moderni automobili, od automatskih svjetla, klime, digitalne povezivosti, grijanje sjedala i klime do senzora za parkiranje i sigurnosnih sustava u vožnji.


Također, zainteresirani ponudu Ford automobila mogu pogledati u velikom auto salonu Ford Krainc na Orehovici.