Uoči novog derbija

Desni bek Hajduka izrazio simpatije prema ekipi Rijeke: “Oni po meni igraju najbolji nogomet u ligi”

P. N.

Darko Todorović/Foto HNK Hajduk

Darko Todorović/Foto HNK Hajduk

U posljednjim utakmicama nismo pružili dobre partije i nismo uzeli puno bodova. Svaki igrač koji izađe na teren će dati svoj maksimum. Želimo pobijediti bez obzira što je Rijeka dobra - najavio je Todorović



RIJEKA Desni bek Hajduka na posudbi iz RB Salzburga, Darko Todorović, osvrnuo se za Dalmatinski portal na sljedeću utakmicu Splićana, u srijedu (18.05 sati) će na Rujevici odmjeriti snage s Rijekom. BiH reprezentativac izrazio je tim povodom velike simpatije prema ekipi Simona Rožmana.


– Rijeka po meni igra najbolji nogomet u ligi što u ovom trenutku nama predstavlja problem. U posljednjim utakmicama nismo pružili dobre partije i nismo uzeli puno bodova. Svaki igrač koji izađe na teren će dati svoj maksimum. Želimo pobijediti bez obzira što je Rijeka dobra – najavio je Todorović.


– Svi znamo kako oni igraju. Svakoj ekipi pokušavaju napraviti presing, ali mi smo spremni na sve. Mislim da nam je lakše igrati protiv ekipa iz vrha. U Osijeku smo odigrali jako korektnu utakmicu do crvenog kartona.