Kvalifikacije za EP

Izbornik hrvatskih košarkašica u izolaciji, odgođen susret s Makedonkama

Katarina Blažević

Stipe Bralić/Foto: PIXSELL

Stipe Bralić/Foto: PIXSELL

Utakmica je odgođena zbog pozitivnih testova na koronavirus kod dvoje članova makedonskog stožera, a zbog kojih su i igračice morale u samoizolaciju. Također, i izbornik Hrvatske Stipe Bralić nije otputovao u Rigu zbog pozitivnog testa



RIJEKA Posljednji susret hrvatskih košarkašica u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koji su trebale odigrati protiv Sjeverne Makedonije 6. veljače, otkazan je zbog pozitivnih testova na koronavirus kod dvoje članova makedonskog stožera, a zbog kojih su i igračice u samoizolaciji.


Također, i izbornik Hrvatske Stipe Bralić i pomoćna trenerica Iva Borović Gregov nisu otputovali u Rigu zbog pozitivnih testova, ali još uvijek postoji mogućnost da će se izbornik priključiti reprezentaciji s obzirom da je test pokazao i postojanje antitijela, pa su dogovorena ponovna testiranja.


U međuvremenu, hrvatske se reprezentativke u “balonu” u Rigi pripremaju za važan susret s Njemačkom što je na rasporedu 4. veljače, a izbornika trenutno mijenja pomoćni trener reprezentacije Goran Gunjević, kao i instruktor HKS-a Mladen Erjavec.