Reebok x Cardi B

Pogledajte kako izgledaju tenisice koje su se rasprodale u samo 18 sati

FOTO: IG@reebok

FOTO: IG@reebok

Rasprodani par tenisica je najava posve neočekivane suradnje

Poznata pjevačica Cardi B proslavila je svoj rođendan na zanimljiv način – lansirala je kolekciju tenisica za sportski brend Reebok. Mnogi su bili iznenađeni jer nigdje nije postajala najava da Cardi bi radi na kolekciji tenisica, pogotovo taj korak iznenađuje za Reebok koji je mogao mjesecima najavljivati nove it komade. No, čini se da je ovaj korak bio posve isprava. 


Cardi je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojem je najavila ranije lansiranje jednog para tenisica naziva Club C Cardis i to upravo na njen rođendan. 


“Ulazim u svoj rođendanski vikend objavljujući kako službeno imam svoju prvu Reebok x Cardi B kolekciju, a kao rođendanski poklon svojim lojalnim obožavateljima puštam limitirani par upravo večeras na Reebok.co.uk #reebokxcardib”, napisala je na IG profilu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Reebok (@reebok)



Službeno cijela kolekcija u prodaju stiže 13. studenog, no novih vizuala nema. Prve tenisice koje su bile svojevrsna najava suradnje rasprodane su, vjerovali ili ne, u samo 18 sati. Inače dotični par je koštao svega 75 funti, što u mnogočemu iznenađuje jer često suradnje s poznatim zvijezdama znaju biti iznad prosječnog cjenovnog ranga brenda. 


Ovaj marketinški potez da se najavi neočekivana kolekcija tenisica s još manje očekivanim parom je polučila ogroman uspjeh. Obožavatelji Cardi B i Reeboka danima provjeravaju društvene mreže, no vjerujemo kako ćemo ostatak kolekcije vidjeti tek na dan lansiranja.