Brazilski lifting

Obitelj, prijatelji i zaručnik u šoku: Nesretna žena preminula tijekom “trendi” operacije

P. N.

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Operativni zahvat brazilskog liftinga stražnjice smatra jednim od najsmrtonosnijih.



Melissa Kerr (31) iz Ujedinjenog Kraljevstva je otputovala u Tursku na plastičnu operaciju brazilskog liftinga stražnjice, prenosi News. Nesretna je žena preminula tijekom operacije u bolnici “Medicana Hanedar” u Istanbulu. Ova je operacija proglašena iznimno opasnom, a posljednjih je nekoliko godina u “trendu” jer se na nju odlučuju i mnoge slavne osobe. 


U izvješću se navodi da je Kerr preminula zbog pulmonalnog tromboembolizma i masne embolije uzrokovane operativnim zahvatom.


Iznenadna je smrt slomila njezine prijatelje i obitelj te partnera Sykea Bircha koji je na Valentinovo, objavom na Facebooku podijelio emocionalnu poruku i niz dirljivih fotografija para. 




Birch je objavio i fotku dijamantnog zaručničkog prstena kojeg je Kerr odabrala. Kazao je da će prsten “staviti” kraj zaručnice, tako da zauvijek bude blizu nje.


“Valentinovo je, dan cvijeća i srca, dan u kojem pokazuješ koliko nekoga u svome životu voliš i cijeniš. A za nas, ovo je još jedan dan koji moramo provesti bez tebe Melissa Kerr.  Samo želim da budemo mi ponovno… staviti zaručnički prsten na tvoj prst, da planiraš vjenčanje sa svojom mamom i sestrom. Voljet ću te svim svojim srcem sve do posljednjeg daha. Danas ću položiti prsten kraj tebe tako da ga uvijek imaš. Voljet ću te svim svojim srcem sve do posljednjeg daha”, napisao je Birch u objavi.


Mirandina sestra Natasha Kerr, iskazala je na stranici “JustGiving” počast preminuloj koja je radila kao medicinski radnik i bila veliki ljubitelj životinja.


“Riječi ne mogu opisati bol i tugu kroz koju prolazimo, a život bez nje više nikada neće biti isti. Strašno nam nedostaje i ništa ne može ispuniti prazninu koja nam je ostala. Čista i prekrasna duša izvana i iznutra”, napisala je.


News prenosi i da se zahvat brazilskog liftinga stražnjice smatra jednim od najsmrtonosnijih zahvata. “Kontroverzna operacija uključuje uzimanje masnog tkiva s dijelova tijela i njihovo ubrizgavanje u gluteuse i stražnjicu da bi postali veći”, objašnjavaju.