Prijenos

Exitov Life Stream donosi impresivan popis izvođača, glavne zvijezde Carl Cox, Charlotte De Witte i Nina Kraviz

Ivana Kocijan



Exitov Life Stream donosi udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih glazbenih zvijezda i impresivan popis izvođača koji će svojim ekskluzivnim nastupima usmjeriti pažnju planeta na projekt koji novosadski festival realizira u suradnji sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu.


Od 3. do 6. rujna na slavnoj mts Dance Areni koja će prvi i posljednji put biti postavljena na brdu preko puta svoje originalne lokacije na Petrovaradinskoj tvrđavi, program će predvoditi vodeći akteri svjetske elektroničke scene. Uživo za DJ-pultom bit će techno kraljica Charlotte de Witte i rezident kultnog Berghaina Ben Klock te virtualno, putem posebnog ekrana, kralj elektroničke glazbe, slavni Carl Cox, dobitnik Grammyja i višestruki osvajač titule najboljeg svjetskog DJ-a, Paul Van Dyk, kao i jedna od najvećih DJ-zvijezda današnjice Nina Kraviz.


Na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze i: DJ Tennis, Satori live, superpopularni hitmakeri Ofenbach, Burak Yeter i Mahmut Orhan te mlada zvijezda u usponu Ece Ekren. Posebno mjesto u programu i na pozornici mts Dance Arene činit će izuzetna postava regionalnih elektroničkih velemajstora među kojima su Marko Nastić, Lag, Ilija Djokovic, Coeus, Space Motion i After Affair u posebnom back 2 back setu s Kristijanom Molnarom.




Life Stream će u online prijenosu putem službene web-stranice i Facebook stranice Exit Festivala moći pratiti milijuni širom svijeta kojima će tijekom programa biti predstavljene i brojne kulturne i turističke znamenitosti Novog Sada i Srbije. Tijekom nastupa izvođača emitirat će se videomaterijali i poruke koje govore o zaštiti okoline i krizi gladi, a osim glazbenog festivala, priprema se i međunarodni panel na kojem će se raspravljati o ovim problemima.