Serie A

Milan servirao “petardu” Bologni, Ante Rebić zabio svoj deseti gol ove sezone, Marko Rog asistirao

Portal Novi list

u kratkim crtama

  • 10 prvenstveni pogodaka za Milan ove sezone postigao je Ante Rebić

  • 9 golova za Atalantu postigao je Marijo Pašalić u Serie A ove sezone

Ante Rebić (Milan)/Foto REUTERS

Ante Rebić (Milan)/Foto REUTERS

Hrvatski reprezentativni veznjak asistirao je za jedini gol Cagliarija u remiju sa Sassuolom



MILANO Milan je nastavio s dobrim igrama i uvjerljivim pobjedama u nastavku Serie A. Milanezi su čak s pet pogodaka u mreži (5:1) ispratili sa San Sira Bolognu, a četvrti, i svoj deseti prvenstveni pogodak ove sezone postigao je Ante Rebić. Hrvatski napadač je u 57. minuti poentirao na asistenciju Zlatana Ibrahimovića. Rebić je igrao do 82. minute. Za Milan su pogotke još zabili Alexis Saelemaekers (10), Hakan Calhanoglu (24), Ismael Bennacer (49) i Davide Calabria (90′), dok je jedini gol za Bolognu postigao u 44. minuti Takehiro Tomiyasu.


Hrvatski reprezentativni veznjak Marko Rog bio je asistent za jedini pogodak Cagliarija u 1:1 domaćem remiju protiv Sassuola.
Rog je u 63. minuti odlično kombinirao s Brazilcem Joaom Pedrom, Brazilac je ostavio loptu za Roga koji  je potom probio lijevi bok i zatim povratnom loptom pronašao Joaoa Pedra u srcu kaznenog prostora gostiju, a ovaj je preciznim udarcem sa 10-ak metara poravnao na pokazat će se konačnih 1:1. Sassuolo je poveo u 12. minuti golom Caputa. Rog je igrao 89 minuta za Cagliari.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore