Raspisan fotografski natječaj

“Oko kulture” za EPK

Kim Cuculić

Natječajem su zadane teme koje čine koncept riječke kandidature: Voda, Luka, Rad i Manjine. Kroz natječaj »Oko kulture« nastoji se animirati što veći broj osoba da kulturu ili ono što oni prepoznaju kao kulturu interpretiraju fotografijom



RIJEKA  U Galeriji Principij održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen fotografski natječaj »Oko kulture«, u povodu kandidature Grada Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020.


Natječajem su zadane teme koje čine koncept riječke kandidature: Voda, Luka, Rad i Manjine. Kroz natječaj »Oko kulture« nastoji se animirati što veći broj osoba da kulturu ili ono što oni prepoznaju kao kulturu interpretiraju fotografijom.


Natječaj je otvoren od 18. lipnja do 14. listopada 2014. godine i objavljen na službenim stranicama Fotokluba Rijeka www.fotoklubrijeka.hr, na stranici Rijeka grad kandidat EPK2020 www.rijekaepk.eu i Facebook stranici Rijeka – kandidat za EPK 2020.




Sve fotografije koje stignu na natječaj objavljivat će se tijekom trajanja natječaja na navedenim stranicama, a autorima najboljih fotografija bit će dodijeljene nagrade.