Popularni show HRT-a

Melanija Purić iz Malinske u drugom krugu The Voicea

Danijela Bauk

Melanija Purić / Foto: D, NJAVRO/HRT

Melanija Purić / Foto: D, NJAVRO/HRT

Melanija Purić jedanaest godina provela je kao članica benda u kojem svira i njezin dečko, no nedavno se odlučila na samostalnu karijeru



RIJEKA  Melanija Purić, 28-godišnja magistrica ekonomije iz Malinske, no s adresom u Kraljevici zajedno s još devet kandidata prošla je u drugi krug natjecanja »The Voice – Najljepši glas Hrvatske«.


Melanija Purić jedanaest godina provela je kao članica benda u kojem svira i njezin dečko, no nedavno se odlučila na samostalnu karijeru.


Dosad je snimila tri singla i surađivala s renomiranim glazbenicima i autorima poput Ive Popeskića, Olje Dešića, Ines Prajo i Arijane Kunštek, a pjevački uzor joj je Aretha Franklin. Trećom emisijom, HRT-ov show »The Voice« došao je na pola puta »slijepih« audicija – ostale su još samo dvije emisije audicija, nijanse odlučuju o tome tko će dospjeti u tim nekog od mentora i ući u drugu fazu natjecanja – dvoboje.




   Tijekom treće emisije, četvero mentora željelo je Juru Brkljaču i Pjerina Ruževića. Troje mentora htjelo je Ivu Ajduković, a dvoje Ninu Kraljić. Po jedan mentor okrenuo se Azri Kuštrić Skender, Ivanu Županoviću, Melaniji Purić, Tomislavu Užareviću, Nevenu Stipčiću i Nicole Vidak.


U trećoj epizodi Jacques Houdek pridobio je troje kandidata i sada njegov tim čine: Mateo Pilat, Gordan Gregurović, Martina Milošević, Dino Petrić, Nina Kraljić, Pjerino Ružević i Neven Stipčić.


Indira Levak odabrala je dvoje natjecatelja i za sada su u njezinoj ekipi: Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Dora Vestić, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Ana Opačak, Ivan Županović i Tomislav Užarević.


Tonyja Cetinskog odabralo je još dvoje kandidata, pa njegovu ekipu sada čine: Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Kristian Ordulj, Maja Škiljević, Sara Barbarić, Jure Brkljača i Iva Ajduković. Ivan Dečak odabrao je troje kandidata te su u njegovom timu za sada: Dino Purić, Valentina Trstenjak, Dario Došlić, Ante Brzić, Azra Kuštrić Skender, Melanija Purić i Nicole Vidak.