POGLEDAJTE VIDEO

Je li ovo gol godine? Napadač Napolija zabio direktno iz kornera i to – kroz noge vrataru

Hina

Reuters

Reuters

Finale će se igrati već u srijedu, 17. lipnja, s protivnik Napoliju bit će Juventus



Iako su igrači Intera u uzvratnom susretu polufinala talijanskog kupa nadigrali u gostima Napoli, u finale su se plasirali domaći nogometaši odigravši u subotu 1-1. Prva utakmica ovih suparnika u veljači u Milanu završila je pobjedom Napolija 1-0.


Finale će se igrati već u srijedu, 17. lipnja, s protivnik Napoliju bit će Juventus, koji je dan ranije u polufinalu eliminirao AC Milan.


U 2. minuti Inter je poveo, i to direktnim pogotkom iz kornera. Odlično ga je izveo Christian Eriksen, a lopta je prošla kroz noge vrataru Davidu Ospini.




Napoli je izjednačio iz kontranapada u 41. minuti, a strijelac je bio Dries Mertens.


https://www.youtube.com/watch?v=4dutRrWuQxc


Inter je imao dosta prigoda za još jedan pogodak koji bi im donio plasman u finale, ali nije uspio pronaći put do mreže. Vratar Ospina se odličnim obranama iskupio za nevjerojatan kiks na početku susreta. U 33. minuti Lukaku je pokušao glavom, ali Ospina brani, kao i u 40. minuti kada se Candreva našao u stopostotnoj šansi.


U 77. minuti Christian Eriksen je lukavo pucao iz slobodnog udarca, ali ponovno je Ospina bio na mjestu. Eriksen je mogao zabiti i u 82. minuti, no Ospina se opet ispriječio.


Hrvatski veznjak Marcelo Brozović je za Inter odigrao cijeli susret pruživši vrlo dobru partiju.