"Inspirirani Hrvatskom"

Dino Galvagno predstavio obogaćeni jelovnik poslovnog razreda CA

Siniša Pavić

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Nove kombinacije obroka pripremljene su upotrebom autohtonih recepata i namirnica primorske i kontinentalne Hrvatske. Pripremio ih je i predstavio renomirani chef Dino Galvagno koji je, zajedno s vlasnikom splitskog Uje oil bara Leopoldom Botterijem, partner Croatia Airlinesa u projektu »Insprirani Hrvatskom«



ZAGREB Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, predstavio je u ponedjeljak novi, obogaćeni jelovnik poslovnog razreda. Putnici u poslovnom razredu na letovima Croatia Airlinesa tako će od od 30. studenoga moći uživati u novom jelovniku koji se uvodi u sklopu projekta »Inspirirani Hrvatskom«.


Nove kombinacije obroka pripremljene su upotrebom autohtonih recepata i namirnica primorske i kontinentalne Hrvatske. Pripremio ih je i predstavio renomirani chef Dino Galvagno koji je, zajedno s vlasnikom splitskog Uje oil bara Leopoldom Botterijem, partner Croatia Airlinesa u projektu »Insprirani Hrvatskom«.


Putnici poslovnog razreda moći će tako kušati tradicionalna jela primorske i kontinentelane Hrvatske, od pašticade i purica s mlincima, do viška pogače i marinirane bijele ribe.




Jer, kako reče predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko, s konkurencijom se možemo boriti samo kvalitetom, a baš je gastronomija područje u kojem je domaća zrakoplovna kompanija već više puta pokazala da kvalitetom može biti uz bok snažnije konkurencije, ako ne i ispred njih.


S druge pak strane, predsjenik Uprave Croatia Airlinesa je govoreći za Hinu najavio mogućnost otvaranja novih linija tijekom iduće godine.


»Studije su dovršene i otvaranje novih linija najvjerojatnije je prema Skandinaviji – osim Stockholma vjerojatno i za Oslo, gotove su i studije za Moskvu i Dublin, a pojačale bi se i neke linije iz postojeće mreže i to ljeti«, rekao je Kučko za Hinu.