Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 2n
Sutra: 7° 7° 2n
27. siječnja 2020.
Ispis članka: MORH izdao upozorenje, imaju vojnu vježbu kod predsjednice na Pantovčaku: 'Pripremite se na buku' - Novi List

NoviList.hr

MORH izdao upozorenje, imaju vojnu vježbu kod predsjednice na Pantovčaku: 'Pripremite se na buku'

Mole za razumijevanje

25. listopad 2019 22:31

Napisao: HINA

Foto Pixsell

ZAGREB Iz Ministarstva obrane RH (MORH) u petak su najavili provođenje vojne vježbe u subotu, 26. listopada, na lokaciji Ureda predsjednice Republike Hrvatske na zagrebačkom Pantovčaku.

Vojnu vježbu na lokaciji Ureda predsjednice Republike na Pantovčaku 241, izvest će pripadnici Počasno-zaštitne bojne, a riječ je o planiranom obučnom događaju Hrvatske vojske i Ministarstva unutarnjih poslova, priopćeno je iz MORH-a.

"U skladu s navedenim, obavještavamo stanovnike okolnih područja kako se u vremenu provođenja vojne vježbe, od 10 do 16 sati na lokaciji Pantovčak 241, očekuje pojačana buka uslijed korištenja naoružanja u vježbi kao i naleta vojnog helikoptera, te molimo za razumijevanje.

Također, predstavnike medija obavještavamo da zbog sigurnosnih ograničenja postrojbi koje provode vježbu kao i same lokacije provedbe vježbe medijsko praćenje nije moguće", dodaje se u priopćenju.