Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
25. siječnja 2020.
Ispis članka: On je ubio vlastitog dvogodišnjeg sina: Ovo je hrvatski državljanin koji je počinio gnjusan zločin - Novi List

NoviList.hr

On je ubio vlastitog dvogodišnjeg sina: Ovo je hrvatski državljanin koji je počinio gnjusan zločin

Aliza Hrustić

23. svibanj 2019 10:49

Napisao: P. N.

Njegov Facebook profil pun je fotografija na kojima pozira u skupoj odjeći, s pištoljem u ruci, s vrećicama različitih narkotika. Na mnogim fotografijama ubojicu djeteta vidimo kako se fotografira sa svojom djecom.

foto: La republica / Facebook / Aliza Hrustic

Talijanski mediji danas opširno pišu o Alizi Hrustiću, dvadesetpetogodišnjem hrvatskom državljaninu koji je u Milanu počinio stravičan zločin. Naime, on je u naletu bijesa ubio svog dvogodišnjeg sinčića i policiji je priznao to ubojstvo.

Istražiteljima je rekao da nije mogao zaspati i zbog toga je premlatio vlastito dijete do smrti. Prije ovog gnjusnog čina Hrustić je koristio opijate; policiji je rekao da je pušio hašiš.

Nakon što je ubio dijete, Hrustić je pobjegao iz stana s dvije kćerkice, trogodišnjakinjom i jednogodišnjakinjom. Kad ga je policija pronašla, nije se opirao uhićenju.

Talijanska policija izvijestila je da je Hrustić sa suprugom Silvijom imao četvoro djece. Jedno dijete živi u Hrvatskoj s njihovim rođacima.

Talijanska La Republica danas je objavila fotografije s Hrustićevog Facebook profila, gdje ubojice vlastitog djeteta možemo vidjeti s pištoljem u ruci. Na drugim fotografijama može ga se vidjeti sa skupim modnim dodacima, zbog čega talijanski mediji pišu o njegovom "slatkom životu" u Italiji.

- Njegov Facebook profil pun je fotografija na kojima pozira u skupoj odjeći, s pištoljem u ruci, s vrećicama različitih narkotika. Na mnogim fotografijama ubojicu djeteta vidimo kako se fotografira sa svojom djecom. Aliza Hrustić rođen je u Firenci, hrvatskih je korijena, piše La Republica uz fotografije počinitelja monstruoznog ubojstva.

1

2

3

5

6

7

8

9

10