Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
26. siječnja 2020.
Ispis članka: 'TWO LADIES' Još jedan inozemni uspjeh lijepe hrvatske glumice - Novi List

NoviList.hr

'TWO LADIES' Još jedan inozemni uspjeh lijepe hrvatske glumice

Zrinka Cvitešić

3. lipanj 2019 14:26

Napisao: P. N.

Ovaj put riječ je o predstavi predstavi 'Two Ladies', napravljenoj po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera u kojoj će igrati uz slavnu britansku glumicu Zoë Wanamaker

Foto: instagram

'Sa svojim radom, kao i sa svojim životom, ako slijedite svoje srce, uvijek ćete ostati na pravom putu. Ili barem ja vjerujem u to. Ako naporno radite na toj stazi , ponizni ste i iskreni, prema sebi i prema drugima, uspjeh će doći!', napisala je Zrinka Cvitešić.

'Doista sam sretna i ponosna što mogu najviti ovaj veliki novi projekt, zaista sam sretna što sam dio njega ! Za malo više od mjesec dana vraćam se u moj drugi dom - London!' - napisala je Zrinka Cvitešić na svom instagram profilu najajvljujući svoj novi projekt u Britaniji.

dh

Hrvatska glumica s velikim uspjesima u inozemstvu ponovno će se naći na londonskim daskama. Za svoj angažman u predstavi 'Once' na West Endu je već osvojila nagrade.

Ovaj put riječ je o predstavi predstavi 'Two Ladies', napravljenoj po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera u kojoj će igrati uz slavnu britansku glumicu Zoë Wanamaker.

Premijera je zakazana za jesen, održat će se u rujnu, u kazalištu Bridge Theatre, a karte su već u prodaji.