Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Ispis članka: Boris Novković i klapa Rišpet 10. veljače u Opatiji - Novi List

NoviList.hr

Boris Novković i klapa Rišpet 10. veljače u Opatiji

Uoči Valentinova

18. prosinac 2017 07:46

Napisao: Ivana Kocijan

Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u Europi pa nam je drago što ćemo i početkom sljedeće godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, rekao je direktor OFC agency Zoran Zdelar

Boris Novković i klapa Rišpet 10. veljače u Opatiji

RIJEKA Ususret Valentinovu, 10. veljače sljedeće godine, u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković nastupit će poznati zagrebački glazbenik Boris Novković i splitska klapa Rišpet.

Koncert organizira tvrtka OFC agency koja je organizirala i veliki koncertni spektakli koji je uoči dana zaljubljenih ove godine održao poznati splitski pjevač Petar Grašo. Želja organizatora koncerta, i ovog je puta bila dovesti u Opatiju nekoga tko će privući razne generacije.

Boris Novković svoju glazbenu karijeru započeo je sad već prilično davne 1986. godine. Od tada je nanizao iznimno velik broj hitova, a gotovo sve pjesme ljubavne su mu tematike. Klapa Rišpet osnovana je 2011. godine. Uskoro je odnijela prvu nagradu na Splitskom festivalu i ubrzo postala jedna od najpopularnijih klapa u Hrvatskoj.

– Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u Europi pa nam je drago što ćemo i početkom sljedeće godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, ako ne čak i poboljša. Mnogo smo vremena potrošili prilikom odabira izvođača, htjeli smo dovesti u Opatiju nekoga čije pjesme svi znaju, a vjerujem da smo s Borisom Novkovićem i klapom Rišpet to i uspjeli. Boris je na glazbenoj sceni već punih 30 godina, a iza sebe ima ogroman broj hitova, neke od najromantičnijih hrvatskih pjesama svih vremena. Klapa Rišpet u zadnjih nekoliko godina osvojila je srca mnogih svojim predivnim pjesmama i također su jednako popularni kod svih generacija, rekao je direktor OFC agency Zoran Zdelar.

Ulaznice za koncert puštene su u pretprodaju po popularnim cijenama od 60 kuna za parter (stajanje) i 80 kuna za tribinu (slobodno sjedenje). Ulaznice je moguće kupiti u Tisak Media centrima, na Petrolovim benzinskim postajama, u mjenjačnicama Exclusive, Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu, na www.eventim.hr i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu.