Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Ratni zločinac

Šešelj nastavlja provocirati. Pogledajte što piše na neonskom natpisu na njegovoj kući u Hrtkovcima

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 23. rujan 2018. u 8:14 2018-09-23T08:14:05+02:00

Šešelj je kuću u svibnju ove godine kupio u Školskoj ulici, nedaleko od lokalne katoličke crkve. Mediji u Srbiji ovaj su potez popratili naslovima poput "Lider radikala vraća se među ljude koje je proganjao"

Ratni zločinac Vojislav Šešelj koji je osuđen na Haškom sudu, nastavlja s provokacijama.

Nakon što je nedavno kupio kuću u Hrtkovcima odakle je upravo zahvaljujući njemu protjerana većina hrvatskog stanovništva, jučer je upravo u tom vojvođanskom selu odlučio održati sjednicu takozvane "Centralne otadžbinske uprave" svoje Srpske radikalne stranke. Na sjednici su, kako piše Blic, izabrani novi članovi uprave i određena je visina članarine.

No pažnju medija privukao je jedan drugi detalj. Svoju kuću u Hrtkovcima, Šešelj je, naime, "ukrasio" kičastim neonskim natpisom "Kuća Vojislava Šešelja".

Šešelj je kuću u svibnju ove godine kupio u Školskoj ulici, nedaleko od lokalne katoličke crkve. Mediji u Srbiji ovaj su potez popratili naslovima poput "Lider radikala vraća se među ljude koje je proganjao".

"Nitko od Hrvata u Hrtkovcima nije ugrožen", izjavljivao je Šešelj u to vrijeme. U svibnju mu je već zabranjen stranački miting u tom selu. Tvrdio je da to radi kako bi provocirao režim u Srbiji, na što ima pravo kao svaka oporba na svijetu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.