Inicijativa iz Bjelovarsko-bilogorske županije

Zamjenica župana ima ideju: Pozovimo Bajagu u Bjelovar, neka vidi da nismo svi isti

P. N.

snimio Silvano Ježina

snimio Silvano Ježina

U komentarima pod ovaj post zamjenica župana dobila je brojne poruke podrške od svojih sugrađana i sugrađanki, ali i brojne pokude od onih koji po svemu sudeći odobravaju popise nepoželjnih pjevača. 



Zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije Bojana Hribljan, koja je na dužnost izabrana iz kvote SDP-a, na svom facebook profilu dala je inicijativu da lokalne vlasti na Dan grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja u goste pozovu – Bajagu. Podsjetimo, Bajagu su nedavno nepoželjnim oglasili karlovački branitelji, koji su se usprotivili njegovom gostovanju na Danima Piva, a organizatori ove manifestacije pokleli su pod braniteljskim pritiscima i odustali od angažmana popularnog srbijanskog pjevača.


– Sve nešto razmišljam, uskoro je Dan grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja. Zašto ne bismo pozvali Bajagu i dokazali da slobodno mislimo i da nisu svi branitelji isti, dala je ideju na svom facebook profilu Hribljan.


Usput rečeno, Momčilo Bajagić Bajaga rođen je upravo u Bjelovaru.




U komentarima pod ovaj post zamjenica župana dobila je brojne poruke podrške od svojih sugrađana i sugrađanki, ali i brojne pokude od onih koji po svemu sudeći odobravaju popise nepoželjnih pjevača. Poznato je da se takvi ne libe niti od uvreda te je Hribljan dobila preporuku da ode kod psihijatra, dok su joj drugi sugrađani alergični na pjevače iz Srbije poručili da je zamjenici župana bolje da ne misli.