Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1n
Sutra: 10° 10° 1n
5. travnja 2020.
Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica na Facebooku u povodu tri godine mandata: Učinit ću sve da zaustavim odseljavanje

Ilustracija: Ured predsjednice foto
Ilustracija: Ured predsjednice foto
Autor:
Objavljeno: 19. veljača 2018. u 22:21 2018-02-19T22:21:59+01:00

"Do kraja mandata, u suradnji s Vladom RH, učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje mladih i preokrenuli negativne demografske trendove."

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je u povodu treće godišnjice mandata poručila kako namjerava do kraja mandata, u suradnji s Vladom, učiniti sve kako bi se zaustavilo iseljavanje mladih i preokrenuli negativni demografski trendove, a građanima s blokiranim računima omogućio novi početak.

"Na današnji dan prije tri godine započela sam mandat Predsjednice Republike Hrvatske. Tu časnu dužnost obnašam u interesu svih hrvatskih državljana, kako u Domovini, tako i u iseljeništvu. Do kraja mandata, u suradnji s Vladom RH, učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje mladih i preokrenuli negativne demografske trendove, kako bismo građanima s blokiranim računima omogućili novi početak, a podjele iz prošlosti pretvorili u zajedništvo za bolju budućnost", napisala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svom službenom Facebook profilu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.