Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.
Predsjedništvo stranke

Neven Mimica dužan samo 3 mjeseca, Vidović i Ostojić traže "drukere" u SDP-u

Neven Mimica, Foto: D. LOVROVIĆ
Neven Mimica, Foto: D. LOVROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 1. prosinac 2017. u 13:50 2017-12-01T13:50:34+01:00

Neven Mimica, koji se kao eurozastupnik u medijima spominjao kao onaj koji najviše duguje, s čak 12.000 kuna duga, prema obrazloženju koje se moglo čuti na Predjedništvu i nije dužnik, jer duguje tek 3 mjeseca i to nije nikakav prekršaj

RIJEKA Članovi Predsjedništva SDP-a Franko Vidović i Rajko Ostojić zatražili su, kako se Saznaje, na sjednici Predsjedništva u četvrtak navečer da se utvrdi tko je dao medijima podatke o dugovima za članarinu.

Naime, Neven Mimica, koji se kao eurozastupnik u medijima spominjao kao onaj koji najviše duguje, s čak 12.000 kuna duga, prema obrazloženju koje se moglo čuti na Predjedništvu i nije dužnik, jer duguje tek 3 mjeseca i to nije nikakav prekršaj.

Zato će se istražiti tko je takvu tendencioznu tezu dostavio medijima, zatražili su Vidović i Ostojić.

Kako je poznato, veliki dužnik je i bivši predsjednik stranke Zoran Milanović čiji dug doseže oko 5.200 kuna, a kojemu je kolega Arsen Bauk podmirio tih 200 kuna, dok je ostalo i dalje neplaćeno - barem dosad nije objavljeno drugačije.

Da Milanović baš i ne žuri podmirivati taj dug, na neki način je i sam potvrdio, rekavši prije nekoliko dana da je stranka njemu dala puno, ali jednako tako i on njoj, čak i u materijalnom smislu. 'To je privatna stvar svakog pojedinca. Tko je to dao u javnost, nije učinio dobro', rekao je Milanović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.