Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. veljače 2020.
Traži se

Lov na jednog od najtraženijih bjegunaca u Europi: Policija daje 5 tisuća eura za informaciju o ovom čovjeku

foto: screenshot
foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 22. studeni 2017. u 10:20 2017-11-22T10:20:00+01:00

Ješovnik je na listi najtraženijih bjegunaca u Europi (EU Most Wanted) na prijedlog hrvatske policije kao članice ENFAST mreže

ZAGREB - Hrvatska policija osigurala je novčana sredstva u iznosu od pet tisuća eura, a bit će isplaćeni davatelju informacije koja će dovesti do lociranja i uhićenja jednog od najtraženijih bjegunaca u Europi Darjana Ješovnika, kojeg Hrvatska potražuje zbog teškog kaznenog djela, izvijestio je u srijedu MUP.

Ješovnik je u bijegu od 2011. godine, a sumnjiči ga se da je bio dio zločinačkog udruženja čiji su članovi iz Južne Amerike prokrijumčarili najmanje 718 kilograma kokaina prema Španjolskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Nizozemskoj. Većina članova zločinačkog udruženja uhićena je u ranijim akcijama policija na području Španjolske, Hrvatske i Srbije.

Ješovnik je na listi najtraženijih bjegunaca u Europi (EU Most Wanted) na prijedlog hrvatske policije kao članice ENFAST mreže.

Hrvatska policija osigurala je novčana sredstva u iznosu od 5 tisuća eura, a bit će isplaćeni davatelju informacije koja će dovesti do lociranja i uhićenja Darjana Ješovnika, objavio je MUP i pozvao građane da – ako imaju bilo kakvu informaciju .– da im dojave putem profila traženog bjegunca. Dojaviti se može i anonimno, a svaka informacija je dragocjena.

Ako dođe do uhićenja bjegunca, iznos novčane nagrade bit će isplaćen izravno davatelju obavijesti, a sukladno važećim pravnim propisima MUP-a, navodi MUP na svojoj internetskoj stranici.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.