Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
19. veljače 2020.
Incident na poluotoku

Zadrani se obračunali s notornim nasilnikom? 'Njega i brata gađali su čašama i stolicama'

Foto Zadarski list
Foto Zadarski list
Autor:
Objavljeno: 9. lipanj 2019. u 15:28 2019-06-09T15:28:00+02:00

ZADAR U Zadru se navodno dogodio fizički obračun veće skupine građana s notornim nasilnikom Darkom Kovačevićem zvanim Daruvarac. Društvenim mrežama raširile su se informacije o napadu, dok sam Daruvarac poriče da događaj ima veze s njim.

U nedjelju rano ujutro, oko 1.40 sati u Kovačkoj ulici na Poluotoku, veća skupina osoba napala je Daruvarca, njegovog brata i dvojicu prijatelja. Gađali su ih čašama i stolicama, a prema prvim neslužbenim informacijama u napadu nije bilo ozlijeđenih, javlja Zadarski.hr

Policijska obrada događaja traje, a napadači se povezuju s članovima navijačke skupine Tornado, piše Zadarski.

Na nekim društvenim mrežama javili su se svjedoci događaja koji tvrde da se napad dogodio ispred kafića "Theatro", da je u njemu sudjelovalo više osoba koje su navodno Daruvarca, brata i prijatelje i oborili na pod te da je jedna skupina, dok ih je druga napadala, tome davala glasnu podršku.

Policija u sklopu istrage razgovara sa svjedocima i utvrđuje kako je došlo do fizičkog obračuna, a navodno su incident snimile nadzorne kamere iz obližnjih lokala.

Zadarski neslužbeno doznaje da su Daruvarac i njegov brat već razgovarali s policijom i da su zanijekali svoje sudjelovanje u incidentu, odnosno da ni on ni brat nisu bili napadnuti, te da cijeli događaj nema veze s njima.

Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin potvrdila je da policija provodi istragu u vezi fizičkog sukoba više osoba koji se po dojavi građana dogodio oko 1.40 sati u Kovačkoj ulici.

- Događaj je u obradi. Kad je policija po dojavi došla na mjesto događaja, nije nikoga zatekla. Također nam nije poznato da je netko u sukobu ozlijeđen. Više infomacija dobit ćete nakon završetka obrade kazala je Ivana Grbin za Zadarski.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.