Cijeli kraj u šoku

Preminuo još jedan maloljetnik iz teške prometne nesreće. Proglašena tri dana žalosti

Hina

Oba mladića su bila nogometaši NK Mračaj Runovići te je klub otkazao sve aktivnosti do daljnjeg.



Od posljedica teške prometne nesreće u splitskoj bolnici umro je u petak popodne drugi maloljetnik (17) iz prometne nesreće koja se dogodila u noći sa srijeda na četvrtak u Runovićima kod Imotskog.


Općina Runovići je zbog tragedije proglasila tri dana žalosti. Oba mladića su bila nogometaši NK Mračaj Runovići te je klub otkazao sve aktivnosti do daljnjeg.


»Velika tuga i tragedija kakvu Runović ne pamti zadesila je naše selo. Otkazane su sve aktivnosti u klubu, a Općina Runovići proglasila je 3 dana žalosti. Teško je pronaći riječi utjehe za obitelji i prijatelje naših Zorana i Maria. Počivajte u miru anđeli«, napisali su članovi tog kluba.




Prilikom izlijetanja s kolnika i udarca Golfa o kameni zid u četvrta oko 0.40 sati je na mjestu nesreće umro 16-godišnjak, a još su četvorica maloljetnika u dobi od 15 do 17 godina ozlijeđena.


Dvojica su zadobila teške ozljede, a dvojica lakše. U splitskoj bolnici je s teškim za život opasnim ozljedama zadržan 17-godišnjak koji je jučer izgubio bitku za život.