Odnijeli kamere i novac

Lopov uz pomoć zaštitara opljačkao Konzum u Sesvetama

Hina

Snimio Denis LOVROVIĆ / NL arhiva

Snimio Denis LOVROVIĆ / NL arhiva

Policija sumnja da je 33-godišnji zaštitar koji je radio na poslovima osiguranja i zaštite omogućio 42-godišnjaku da u subotu, 27. svibnja između 21,20 i 21,39 sati nesmetano uđe u trgovinu u Bjelovarskoj ulici u Sesvetama



ZAGREB Konzum u Sesvetama prije nekoliko dana našao se na meti lopova koji je uz pomoć zaštitara nakon radnog vremena ušao u trgovinu iz koje je ukrao snimače video-nadzora i novac iz sefa pri čemu je, po policijskoj procjeni, napravio štetu od 250 tisuća kuna.


Policija sumnja da je 33-godišnji zaštitar koji je radio na poslovima osiguranja i zaštite omogućio 42-godišnjaku da u subotu, 27. svibnja između 21,20 i 21,39 sati nesmetano uđe u trgovinu u Bjelovarskoj ulici u Sesvetama.


Starijeg osumnjičenika terete da je potom ukrao pet snimača video-nadzora »Poe swich«, a iz sefa smještenog u trezor prostoriji dvjestotinjak tisuća kuna, izvijestila je u četvrtak policija.




Po neslužbenim podacima stariji muškarac od ranije je poznat policiji po imovinskim nedjelima. Obojica osumnjičenika predana su pritvorskom nadzorniku pod sumnjom da su počinili tešku krađu.