Proganjao je i nakon prekida

Ljubavnica ga prijavila zbog nametljivog ponašanja

Ana Raić Knežević

U svojim nastojanjima da pod svaku cijenu zadrži 23-godišnjakinju uz sebe 41-godišnji Anđelko H. očito je malo pretjerao. Izljevi ljubavi 23-godišnjakinju su na kraju toliko zasmetali da ga je prijavila policiji



ZAGREB – Zbog nametljivog ponašanja prema 23-godišnjoj ljubavnici uhićen je 41-godišnji Anđelko H. On je, kako doznajemo još uvijek formalno u braku sa svojom suprugom s kojom ima i troje djece, no to ga nije sprječavalo da se upusti i vezu s puno mlađom ženom. U toj izvanbračnoj romansi također je rođeno dvoje djece. 


Mlada žena, međutim, odlučila je prekinuti kontakte s 41-godišnjakom s čime se on, kako doznajemo, nije mirio. Kako oboje žive u istoj ulici stalno joj je dolazio na vrata i izjavljivao joj ljubav.


Njegova žena, koja je znala za tu romansu, nije se previše uplitala, tek je svom zakonitom partneru rekla kako ga neće sprečavati u odlasku k ljubavnici. 




Ipak, u svojim nastojanjima da pod svaku cijenu zadrži 23-godišnjakinju uz sebe Anđelko H. je očito malo pretjerao. Izljevi ljubavi 23-godišnjakinju su na kraju toliko zasmetali da ga je prijavila policiji zbog nametljivog ponašanja. 


Vrlo brzo zaljubljeni se 41-godišnjak našao u policijskoj postaji na ispitivanju, no policajce nije uspio uvjeriti u ispravnost svojih postupaka. Zato je prijavljen zbog »nametljivog ponašanja«, te predan tužiteljstvu koje je čak odlučilo za njega zatražiti određivanje istražnog zatvora. 


Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu ocijenio je kako zaljubljeni 41-godišnjak ne treba rasplet postupka čekati iza rešetaka, već će biti dovoljno da poštuje mjeru zabrane približavanja 23-godišnjakinji. Budući da žive u istoj ulici to mu neće biti nimalo jednostavno.