Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Susret u Parizu

Pop zvijezda Rihanna se susrela s Macronom, razgovarali o humanitarnim akcijama

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 27. srpanj 2017. u 8:18 2017-07-27T08:18:39+02:00

Svjetska pop zvijezda Rihanna susrela se u Parizu s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, s kojim je razgovarala o humanitarnim aktivnostima u području zdravstvene skrbi i obrazovanja.

Pjevačica porijeklom s Barbadosa, čiji je najpoznatiji hit pjesma »Diamonds«, osnovala je 2012. godine Zakladu Clara Lionel, neprofitnu organizaciju za promicanje projekta stipendiranja diljem svijeta.

»Usmjerili smo se na teme obrazovanja s globalnog stajališta i u rujnu ćemo imati jednu uistinu veliku objavu«, kazala je Rihanna o susretu s francuskim predsjednikom, ne navodeći detalje.

Popularna pjevačica na svom Twitter računu ima 75 milijuna sljedbenika, a tu je činjenicu iskoristila i kako bi se nedavno susrela s drugim svjetskim čelnicima poput kanadskog premijera Justina Trudeaua ili argentinskog čelnika Mauricija Macrija, s kojima je također razgovarala o obrazovanju.

Francuski predsjednik pak sa svoje je strane također zainteresiran za suradnju sa svjetski popularnim osobama iz svijeta glazbe pa je tako nedavno razgovarao s pjevačem megapopularne irske skupine U2 Bonom Voxom o smanjenju siromaštva i akcijama s tim u vezi, osobito u Africi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.