Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
12. studenoga 2019.
Prihvatite sebe

Modna ikona i dizajnerica Victoria Beckham poslala snažnu poruku: "Imam bore i to je okej!"

FOTO/@victoriabeckham/Instagram
FOTO/@victoriabeckham/Instagram
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2019. u 7:32 2019-09-19T07:32:00+02:00

Nedavno je rekla da s godinama prihvaća svoj prirodni izgled koji se mijenja starenjem.

Dizajnericu i poduzetnicu Victoriu Beckham (45) karakterizira njezina iskrenost, a čitav je svijet zna kao ženu koja se gotovo nikada u javnosti i na fotkama ne smije. No, gledajući njezine objave na društvenim mrežama kojima nam prenosi djeliće obiteljskog i poslovnog života, vidimo da je ova modna kraljica i bivša Spajsica itekako pristupačna, otvorena i zabavna.

Nedavno je rekla da s godinama prihvaća svoj prirodni izgled koji se mijenja starenjem. "Postoji nešto vrlo oslobađajuće u prihvaćanju toga tko sam ja sa četrdeset i pet godina, te osjećaju samopouzdanja i zadovoljstva. Želim proširiti poruku da se svatko treba osjećati kao najbolja verzija samog sebe i cijeniti ono što ima. Želim reći ljudima da posjeduju ono što jesu", izjavila je Victoria za britanski Glamour.

Dodaje i da je ovih dana sretnija sa vlastitim izgledom: "Da, mi i ja - imamo bore i to je okej!", poručila je. 

Razgovarajući o svojoj novoj kozmetičkoj liniji (Victoria Beckham Beauty), kaže da je u nju implementirala poruke o ohrabrenju žena iz devedesetih. "Vjerujem da ljudi žele vidjeti fotografije koje su stvarne. Kada sam listala editorijal za kozmetičku liniju sa timom, nije bila poanta o perfektno 'retuširanim' stvarima", kaže Victoria. 

"Na proizvodima mrzim vidjeti riječi poput 'protiv starenja' i 'protiv-bora', o čemu je tu riječ? Trebala bi biti samo riječ o tome da imate najbolju kožu koju možete imati", objašnjava dizajnerica. 

Page Six prenosi da nije uređivala niti vlastite bore na fotografijama. "Želim biti iskrena. U prošlosti, vjerojatno sam se skrivala iza svog oklopa, za što je primjer moje 'ne smijanje' u javnosti. Sada je toga manje", iskrena je Victoria.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.