Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Mel B

Bivša Spajsica vraća se kući podvijena repa: "Nemam stalan prihod u SAD-u već godinu dana"

FOTO/Spice Girls, Wikipedia
FOTO/Spice Girls, Wikipedia
Autor:
Objavljeno: 23. studeni 2019. u 8:40 2019-11-23T08:40:06+01:00

Pjevačica Mel B je spremna vratiti se kući. 

Britanskoj pjevačici Mel B (44) uskoro ističe radna viza temeljem koje boravi u SAD-u. Spremna je vratiti se natrag kući, a ova majka troje djece planira sa sobom uzeti i najmlađu kćer, Madison Brown Belafonte (8).

Page Six prenosi da je Mel u sudskim dokumentima tvrdila da su se njezini prihodi "osušili" otkako joj je završila karijera sutkinje u natjecanju “America’s Got Talent”.

"Moja viza za SAD ističe u veljači 2020. godine. Nakon toga mi neće biti dozvoljeno raditi niti živjeti u SAD-u. Tijekom mog braka sa Stephenom Belafonteom, živjeli smo u Los Angelesu gdje sam i radila. No, moji su izvori prihoda u SAD-u presušili. Moj ugovor za emisiju "America’s Got Talent" je okončan u rujnu prošle godine nakon nekoliko godina sudjelovanja. Nemam stalan prihod u SAD-u već više od godinu dana", kazala je bivša Spajsica.

FOTO/Mel B, Instagram

Njezina odluka da sa sobom povede i kćer Madison, mogla bi prouzročiti svađu između nje i njezinog bivšeg muža, Belafontea. Njezin bivši muž trenutno ima i skrbništvo nad osmogodišnjakinjom tijekom srijede navečer i pokojeg vikenda u Kaliforniji. Pjevačica je prethodno optužila Belafontea da je bio psihički i seksualno nasilan tijekom njihova braka od 2007. do 2017. godine.

"Kao što je sud svjestan, moj brak sa Stephenom je bio nezdrav. Podnijela sam godine verbalnog i seksualnog zlostavljanja od strane Stephena, što je uključilo i njegovu aktivnu izolaciju između mojih kćerki i mene te mog doma i obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu", kazala je Mel.

Bila je uvjerena da će zaraditi više "kod kuće" nakon uspješnog ponovnog okupljanja i turneje sa bendom Spice Girls. "U ožujku 2019. godine, imala sam probe sa Spice Girls, a u lipnju i srpnju smo održale trinaest koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu, što mi je omogućilo generaciju glavnog izvora prihoda za prošlu godinu. "Ako me se natjera na ostanak u SAD-u, neću biti u mogućnosti održati standard života na kojeg je Madison navikla. Najam za moj dvosobni stan u Los Angelesu sa svime stoji 88 tisuća. Uz najam, moram plaćati mjesečne troškove življenja, račune i troškove odvjetnika. S obzirom na to da mi je ugovor s emisijom “America’s Got Talent” završio prije više od godinu dana, a viza mi ističe vrlo brzo, za mene je nemoguće nastaviti boravak u SAD-u", objasnila je pjevačica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.