Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Eudaimonia 2020

foto OČI ŠIROM ZATVORENE Misteriozna zabava pod maskama održana u srcu Rijeke

Foto: Vedran KARUZA
Foto: Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 30. studeni 2019. u 21:41 2019-11-30T21:41:00+01:00

Lokacija održavanja do posljednjeg se trenutka čuvala kao najveća tajna, a svaka sekunda bila je maestralno osmišljena tako da u potpunosti uvuče sve prisutne u tajnovitu i senzualnu igru

U raskošnoj Palači Modello, u prostorijama Zajednice Talijana u Rijeci održana je misteriozna zabava pod maskama o kojoj čitav grad bruji već tjednima, a čija se lokacija do posljednjeg trena čuvala kao najveća tajna. Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut događaj je kakvog ne pamtimo u Rijeci, obavijen velom tajne i intrige koja rasplamsava maštu.

Povod ove najmisterioznije i najuzbudljivije zabave koju je Rijeka doživjela je projekt kojeg potpisuje Damir Matešković i riječki Gentlemen's Shop, a koji kroz svoje ambasadore i ambasadorice prenosi filozofiju sretnog življenja i pozitivne priče koje svima mogu poslužiti kao motivacija i inspiracija u životu.

Od trenutka objave misterioznog i intrigantnog teasera u kojem je glavnu ulogu imao Marko Tolja, jedan od ambasadora projekta Eudaimonia i Fidelio odijela po mjeri, uzbuđenje i iščekivanje oko eventa je iz sekunde u sekundu raslo, a sada možemo reći da je to bilo i sasvim opravdano jer Gentlemen's Shop očito ima recept za uspjeh.

Ovoga puta tajni sastojak pronašli su u kultnom Kubrickovom filmu Eyes Wide Shut, koji ujedno ove godine slavi svoju 20-tu obljetnicu od premijernog prikazivanja, ali i dalje kao i prvog dana rasplamsava maštu i budi strasti svojim pomicanjem granica, baš kao i ovaj događaj.

Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut / Foto: V. KARUZA

Kao i u filmu, na event su mogli samo odabrani, odnosno oni koji su znali da je lozinka za ulaz fidelio, što je, nimalo slučajno, ujedno i ime brenda odijela po mjeri koji potpisuje Gentlemen's Shop i koji nose svi Eudaimonia ambasadori.

Međutim, uzbuđenje nije stalo na tajnoj lokaciji, erotičnoj najavi i maskama. Svaka sekunda ovog događanja bila je maestralno osmišljena tako da kreira savršenu atmosferu mističnosti i erotičnosti te da u potpunosti uvuče sve prisutne u tajnovitu, senzualnu igru iz koje nitko nije htio izaći jednom kada je za to došlo vrijeme.

Cijela večer osmišljena je kao performans glumaca među gostima i s gostima, u kojem su se mini scene ispreplitale i prelijevale iz jedne u drugu toliko vješto da gosti nisu znali tko je gost, a tko glumac, što je stvarnost, a što vrhunski osmišljen scenarij ove fenomenalne interpretacije Kubrickovog remek djela kojom su organizatori pomaknuli apsolutno sve ljestvice u organizaciji događanja i na najneobičniji način gostima u svaku poru usadili Fidelio i Eudaimoniu, ono što ih je i okupilo na tom neobičnom uprizorenju pod maskama koje će se pamtiti i o kojem će se pričati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze