Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Magic Musical

Šareni svijet čarolije: Mia Negovetić pokazala da je rođena za "daske koje život znače"

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 9. prosinac 2017. u 10:21 2017-12-09T10:21:34+01:00

Mia Negovetić je u svojoj prvoj kazališnoj ulozi pred svojom publikom pokazala da je jednostavno rođena za daske koje život znače

OPATIJA Magična Mia Negovetić u ulozi Malog Diva, te kompletna raspjevana i rasplesana ekipa mjuzikla na hrvatskom i engleskom jeziku »Magic Musical«, osvojili su srca dobro raspoložene publike u krcatom Gervaisu gdje je sinoć premijerno izvedena ova predstava. Budući da svi koji su željeli doživjeti šareni svijet koji dokazuje da čarolije postoje nisu stali na premijeru, Mali Div, Čarobnjak, Sestrica, te Travko i Mravko, male plesačice i svi drugi koji čine veseli postav mjuzikla opet će pred opatijsku publiku vrlo brzo, već ove nedjelje na istome mjestu u 18.30 sati.

Šareni predblagdanski koktel u kojemu nema mjesta za dosadu, već samo puno prostora za dobru zabavu ne samo najmlađih, već i cijelih obitelji režirao je David Petrović koji je ujedno nastupio i u vrlo dojmljivoj ulozi Čarobnjaka, te osmislio priču zajedno s Oljom Dešićem koji je i autor glazbe, kao i producent. Lik Sestrice je utjelovila i odlično kroz pjesmu predstavila Anamaria Brižan, u ulozi mrava Travka nastupila je Nataša Tepša, a najmlađa u ekipi, osmogodišnja Lorena Vulić u ulozi Mravka, opravdano je izazvala prave ovacije iz redova publike. Vrlo mlada, prava »mravičica« – no vrlo velika uloga za početak karijere...

Mia Negovetić je u svojoj prvoj kazališnoj ulozi pred svojom publikom pokazala da je jednostavno rođena za daske koje život znače, da može pjevati, plesati, glumiti, šarmirati i pričati na engleskom i uz sve to se još i dobro zabaviti, pa je za svoje premijerno nastupanje u opatijskom Gervaisu nagrađena velikim pljeskom.

Glazbeno-scenska bajka koja djecu zabavlja, ali ih ujedno na simpatičan način i educira se »oplela« oko šarmantog i »pomaknutog« Čarobnjaka i najmanjeg diva na svijetu, Malog Diva koji se pojavljuje uvijek kada je Čarobnjaku potrebna pomoć. U ovom slučaju, pomaže mu pronaći izgubljeni čarobni štapić, te voljenoj Sestrici koju je neoprezno smanjio na veličinu mrava, uz pomoć magične juhe vratiti primjerenu veličinu, te nakon niza peripetija praćenih originalnim songovima i smiješnim situacijama – Magic Musical završava magično – uz sretan kraj.

Foto Marin Aničić

Foto Marin Aničić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.