Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 4
Sutra: 14° 14° 4
15. studenoga 2019.
Nakon pet godina

video Popularna klapa u Opatiji: Koncert na kojemu su pjevali Tomislav Bralić, Intrade i puna dvorana

Foto S. Drechsler
Foto S. Drechsler
Autor:
Objavljeno: 6. travanj 2019. u 22:40 2019-04-06T22:40:22+02:00

OPATIJA Tomislav Bralić i klapa Intrade napunili su opatijsku Sportsku dvoranu »Marino Cvetković«. Svojim nastupom i ovog su puta oduševili brojne ljubitelje klapske pjesme, a kako su i sami istaknuli u Opatiju se uvijek rado vraćaju, a sada ih nije bilo dugih pet godina, pa ih je publika dočekala s posebnim žarom i nagradila velikim aplauzom kada su koncert započeli točno u 20.30 sati.

Kako to obično i biva na njihovim koncertima, od početka do kraja publika je pjevala s njima stare hitove ali i nove pjesme, pa nema nikakve sumnje da se Opatija i Intrade jako vole i to koliko oni mladi, toliko i stariji. Redale su se uspješnice »Zora bila«, »Škrinja ljubavi«, »Ne damo te pismo naša« i »Zalutali pogled«, a mnogi su već znali i singl »Ne mogu jubav krit« koji im je najavljivao novi album »Bilo je i vrime«.

Klapa Intrade u Opatiji / Foto S. Drechsler

Klapa Intrade velika je glazbena atrakcija koja je obilježila dalmatinsku glazbu svojim pjesmama zadnjih 15-ak godina. Od prošlog studijskog albuma »Cviće« objavili su »Best of – 30 godina«, kompilaciju posvećenu trideset godina njihove karijere i album na kojem je zabilježena kruna njihove karijere, koncert u pulskoj Areni pod nazivom »Arena Pula«. Klapa se trenutno priprema za veliku ljetnu turneju koja će ove godine krenuti u lipnju i trajati do kraja rujna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.