Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
20. studenoga 2018.
Ispis članka: Bajaga o odbijenici Hladnog piva organizatorima Dana piva: Svaka čast, i mi bismo postupili isto! - Novi List

NoviList.hr

Bajaga o odbijenici Hladnog piva organizatorima Dana piva: Svaka čast, i mi bismo postupili isto!

Srbijanski pjevač

11. kolovoz 2018 18:58

Napisao: P. N.

Foto S. Drechsler

Nakon što je Hladno pivo odbilo nastupiti na Karlovačkim danima piva kao zamjena za Bajagu i popularni srbijanski pjevač se oglasio te je za VICE komentirao postupak kolega iz Hrvatske.

- Momci iz Hladnog piva su super. Svaka čast. Da je bila obrnuta situacija i mi bismo postupili isto. Šmekerski i kolegijalno - rekao je Bajaga.

Na dodatna pitanja o tome što se promijenilo, pa ove godine nije dobrodošao u Karlovac nije htio odgovarati.

Podsjetimo, organizatori su Hladno pivo pozvali nakon što su se gradske vlasti povinovale pritisku braniteljskih udruga, koje nisu htjele Bajagu u Karlovcu.

No, Hladno pivo nije htjelo pristati na takvu igru. Na svom službenom Facebooku objavili su:

- Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga:

“Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli !!!", poručili su na svom Facebooku, a uz to su znakovito priložili Bajaginu pjesmu naziva "Ovo je Balkan".

 O problemima s nastupom Bajage na Danima piva pisali smo OVDJE