Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1n
Sutra: 5° 5° 1n
20. siječnja 2020.
Ispis članka: Ubijeni Karmelino F. je prije likvidacije dugo pričao na mobitel o novom poslu. Policija ima dvije teorije - Novi List

NoviList.hr

Ubijeni Karmelino F. je prije likvidacije dugo pričao na mobitel o novom poslu. Policija ima dvije teorije

Nastavlja se istraga

11. studeni 2019 07:10

Napisao: P. N.

Žrtva je prije ubojstva sama pila piće u jednom omiškom kafiću, a a pritom je veći dio vremena provela na mobitelu. Očevici kažu da nije djelovao nervozno, a tamo mu se pridružila i djevojka s kojom je potom otišao u fast food

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Policija još nije uspjela riješiti slučaj zločina koji je šokirao Omiš - likvidaciju Karmelina F. (38) - a istraga zasad ide u dva smjera. Prva je opcija, pišu 24 sata, da je riječ o ubojstvu motiviranom dugovima, i druga - da je motociklist s crnom kacigom na glavi u subotu oko 14 sati ubio Karmelina na samoj Jadranskoj magistrali zbog ljubomore, odnosno da je riječ o planiranom ubojstvu zbog strasti.

Žrtva je prije ubojstva sama pila piće u jednom omiškom kafiću, a a pritom je veći dio vremena provela na mobitelu. Očevici kažu da nije djelovao nervozno, a tamo mu se pridružila i djevojka s kojom je potom otišao u fast food i stao na skretanju za Brzet.

Tamo im je prišao motociklist koji je nosio crnu kacigu i bez riječi ispalio četiri hica u vrat i glavu Karmelina F. Ubojica je potom pobjegao u nepoznatom smjeru.

24 sata doznaje kako su kako su izuzete snimke nadzornih kamera kafića u kojem je Karmelino proveo gotovo dva sata. Također će se obaviti vještačenje mobitela kako bi se doznali detalji razgovora. Istražitelji su pregledali popis poziva ne bi li tako doznali više o mogućim počiniteljima.

Očevici tvrde kako je pola sata prije smrti raspravljao sa sugovornikom o poslu kojeg je planirao pokrenuti, kao i o prostoru u koji je trebao ući. Njegovi prijatelji nam sugeriraju kako je riječ o aparatima za igre na sreću, a sunjaju kako je razgovarao s 33-godišnjakom koji je Karmelinu F. iz prijašnjeg posla ostao dužan 20-ak tisuća eura.