Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
28. siječnja 2020.
Ispis članka: UHIĆEN ZBOG SILOVANJA MALOLJETNICE Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci ispitalo osumnjičenog 33-godišnjaka - Novi List

NoviList.hr

UHIĆEN ZBOG SILOVANJA MALOLJETNICE Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci ispitalo osumnjičenog 33-godišnjaka

Dolijao nasilnik

22. studeni 2017 23:10

Napisao: Fiore Vežnaver

Muškarac se sumnjiči da je proteklog četvrtka “na području Županije primorsko-goranske primjenom sile izvršio spolni odnos sa 17-godišnjakinjom”, navodi se u priopćenju DORH-a

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA

RIJEKA Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci provelo je dokaznu radnju prvog ispitivanja 33-godišnjeg hrvatskog državljanina, osumnjičenog za silovanje 17-godišnje djevojke, hrvatske državljanke, objavio je večeras DORH.

Muškarac se sumnjiči da je proteklog četvrtka “na području Županije primorsko-goranske primjenom sile izvršio spolni odnos sa 17-godišnjakinjom”, navodi se u priopćenju DORH-a.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Tužiteljstvo je donijelo rješenje kojim se, radi zaštite osobnog i obiteljskog života žrtve, isključuje javnost tijekom cijele istrage.