Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Ispis članka: SKRIVIO NESREĆU NA PUTU DO 'BUJICE' Bunjac priznao krivnju za sudar u kojem je ozlijeđena žena te se ispričao - Novi List

NoviList.hr

SKRIVIO NESREĆU NA PUTU DO 'BUJICE' Bunjac priznao krivnju za sudar u kojem je ozlijeđena žena te se ispričao

Nezgoda u Zagrebu

7. lipanj 2019 20:54

Napisao: HINA

»Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji«, poručio je Bunjac

Foto Mirovina.hr

ZAGREB Saborski zastupnik Branimir Bunjac, koji je u petak napustio Živi zid, poslijepodne je u Zagrebu sudjelovao u prometnoj nesreći, sudarivši se s taksi vozilom u kojem je lakše ozljeđena putnica, nakon čega je javno priznao krivnju i ispričao se.

Nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila, od toga jedan taksi, sudarila su se oko 15,40 sati na križanju Tuškanove i Vrbanićeve ulice. Policija je, ne otkrivajući identitete sudionika, izvijestila da je automobil vozio 47-godišnji muškarac, dok je za volanom taksija bio 54-godišnjak.

Putnica ozlijeđena

Prilikom sudara taksi vozilo je odbačeno na parkirani automobil pri čemu je putnica u taksiju ozlijeđena pa joj je pružena liječnička pomoć.

Na fotografijama s mjesta nesreće, koje je objavio portal 'mirovina.hr', može se prepoznati Bunjca u automobilu 'renault clio'.

Branimir Bunjac, snimio Darko Jelinek

Prema izjavama trojice očevidaca na koje se pozvao taj portal čini se da je Bunjac oduzeo prednost taksiju.

Bunjac: Stari Clio je vlasništvo Živog zida

«Clio koji sam vozio vlasništvo je Živog zida, star je 15 godina i nije prilikom nesreće pretrpio nikakvu štetu«, rekao je Bunjac kratko Hini, izražavajući žaljenje zbog nesreće.
Branimir Bunjac se nakon nesreće oglasio i na facebooku.

»Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji«, poručio je Bunjac.

Taj sada već bivši član Živog zida u petak je napustio stranku, nakon burnih unutarstranačkih previranja oko mandata u Europskom parlamentu, a u kojima je sudjelova kao jedan od ključnih aktera.