Najvjerojatnije je riječ o prirodnoj smrti

Danima ležao mrtav u prostorijama braniteljskih udruga: Ratko Bubanj jutros pronađen mrtav

Fiore Vežnaver

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Ratku Bubnju, poznatom hrvatskom branitelju, koji je godinama bio aktivan u različitim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata



RIJEKA – Mrtav muškarac pronađen je jutros u središtu Rijeke u zgradi u Ulici Blaža Polića broj 2.


Neslužbeno doznajemo da je riječ o Ratku Bubnju, poznatom hrvatskom branitelju, koji je godinama bio aktivan u različitim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.


Policiji je prva dojava o slučaju došla u 8:40 sati, od komunalnog redara, obzirom su ljudi iz zgrade dojavili o neugodnom zadahu koji dolazi iz prostorija u kojoj su smještene braniteljske udruge na trećem katu zgrade.




Prvi nalazi istražitelja ukazuju da je riječ o prirodnoj smrti i nema sumnjivih okolnosti.


Ratko Bubanj rođen je 1956. godine u Rijeci. Po zanimanju je bio upravni pravnik, a u mladosti je bio aktivan sportaš. Bio je dragovoljac Domovinskog rata od rujna 1991. godine, da bi po izlasku iz HV-a osnovao vlastito zaštitarsko poduzeće.


Pisao je pjesme i kratke priče, a bio je aktivan u brojnim braniteljskim udrugama – od Kluba A bojne ZNG RH Rijeka, UBDDR-a, udruge Branitelji Hrvatske, Zajednice udruga svehrvatskih veterana, do SAveza udruga branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata.