Maknuo plombu

Bivši šef policije krao vodu, prijavili ga šokirani komunalci: ‘Podigli smo kaznenu prijavu’

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto Sergej Drechsler

Ilustracija / Foto Sergej Drechsler

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšem načelniku policijske postaje Požega, G. M., a koji trenutno radi kao službenik za informiranje u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj



Komunalna tvrtka iz Požege prijavila je policiji njihovog kolegu za krađu vode, doznaju Vijesti.hr


‘Možemo potvrditi da je PU požeško-slavonska zaprimila prijavu komunalne tvrtke iz Požege u kojoj se navodi sumnja da je jedan policijski službenik ove policijske uprave počinio krađu iz vodovodne mreže, a na štetu te tvrtke.


Navode iz prijave provjeravamo te ćemo o svim poduzetim mjerama i radnjama, kao i utvrđenim činjenicama izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.




Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, identitet policijskog službenika na kojeg se odnosi prijava ne možemo potvrditi.’, odgovorili su iz požeške policije za Vijesti.hr


Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšem načelniku policijske postaje Požega, G. M., a koji trenutno radi kao službenik za informiranje u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj.


Navodno je maknuo plombu na satu za mjerenje potrošnje vode te napravio određene mehaničke preinake na satu kako se ne bi moglo utvrditi koliko je vode potrošeno unazad izvjesnog vremena.


Vodovodna tvrtka Tekija d.o.o. podnijela je kaznenu prijavu protiv policijskog službenika, javljaju Vijesti.hr.