Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2020.
Ispis članka: Moramo reći da su Osječani zasluženo pobijedili, ovoga puta su bili bolja momčad - Novi List

NoviList.hr

Moramo reći da su Osječani zasluženo pobijedili, ovoga puta su bili bolja momčad

Ivan Tomečak

16. svibanj 2019 10:03

Napisao: Portal Novilist.hr

Bilo nam je teško igrati s igračem manje, šteta što na kraju nismo uspjeli doći barem do boda. Žalostan sam zbog poraza, ali nadam se da ćemo u nadolazećim utakmicama upisati što više pobjeda - rekao je Ivan Tomečak

Ivan Tomečak tijekom osječkog sudara/www.nk-rijeka.hr

RIJEKA Jedna od rijetkih svjetlih točki nakon poraza od Osijeka u riječkim redovima je povratak Ivana Tomečak. Iskusni desni bek odigrao je u Gradskom vrtu prve minute po povratke u riječke redove nakon što je zimus stigao i ubrzo se ozljedio. 

- Ušli smo dobro u utakmicu, zabili smo rano gol, ali onda se dogodilo to što se dogodilo. Ostali smo s igračem manje, oni su zabili dva gola. To je nogomet, nekada daš sve od sebe i izgubiš. Veseli me što smo dali sve od sebe, ali Osijek je ovoga puta bio bolja momčad. Na kraju moramo reći da su zasluženo pobijedili jer su imali više šansi. Bilo nam je teško igrati s igračem manje, šteta što na kraju nismo uspjeli doći barem do boda. Žalostan sam zbog poraza, ali nadam se da ćemo u nadolazećim utakmicama upisati što više pobjeda - rekao je Ivan Tomečak za klupske internet stranice.