Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
18. siječnja 2020.
Ispis članka: Velike glumačke legende i aktivisti o svome prijateljstvu: Objašnjenje dobilo masovne ovacije - Novi List

NoviList.hr

Velike glumačke legende i aktivisti o svome prijateljstvu: Objašnjenje dobilo masovne ovacije

"The Good Liar"

6. studeni 2019 08:07

Napisao: Sanda Milinković

Na kazališnim daskama, McKellena su pitali kako se zbližio s Mirren.

FOTO/Instagram

Sir Ian McKellen i Dama Helen Mirren stigli su na predstavljanje njihova filma "The Good Liar" ove nedjelje, prenosi Page Six. Legende filmske scene "ukrale" su svijetla reflektora kada su zajedno stupile na pozornicu i razgovarale o svome prijateljstvu te karijerama. 

Na kazališnim daskama, McKellena su pitali kako se zbližio s Mirren. Glumačka zvijezda je odgovorila: "Oboje volimo muškarce. Nekada smo živjeli paralelne živote i jedina stvar u tome je bila da nitko od nas dvoje nije želio suprugu". 

McKellen koji će zauvijek biti upamćen kao Gandalf iz "Gospodara prstenova", otvoreno je gej i jedan je od prominentnih zagovornika prava LGBT zajednice.

Page Six javlja da je glumački par dobio mnoštvo ovacija, nakon čega su se povukli u backstage. 

"The Good Liar" je predstavila "The New Line Cinema", a u ovoj se drami po prvi put na velikom ekranu susreću dobitnica Oskara Helen Mirren te dvostruko nominirani za Zlatnog kipića, Ian McKellen. 

Film donosi priču o profesionalnom prevarantu Royu Courtnayju (McKellan), koji ne može vjerovati koliko mu se dobro posrećilo kada preko interneta upozna imućnu udovicu Betty McLeish (Mirren). Kako mu Betty vrlo brzo otvori vrata svog doma i svog srca, Roy se iznenadi kad shvati kako mu je zapravo stalo do nje što dosta zakomplicira njegovu naizgled jednostavnu prijevaru te postane najteži zadatak u njegovom životu, opisuje MojTV.

Uz Mirren i McKellana u filmu glume i Russell Tovey te Jim Carter. 

Redatelj filma je Bill Condon, režiju i produkciju potpisuje prema scenariju Jeffreyja Hatchera, a film se temelji na hvaljenom romanu Nicholasa Searlea.

Film očekujemo oko 15. studenog ove godine.