Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
11. prosinca 2019.
Ispis članka: Rihanna svoju novu knjigu promovira fotografijama na kojima je - potpuno gola - Novi List

NoviList.hr

Rihanna svoju novu knjigu promovira fotografijama na kojima je - potpuno gola

Autobiografija

27. listopad 2019 07:49

Napisao: P. N.

Velikom knjigom od 504 stranice popularna pjevačica pokrila je svoje golo tijelo, a od svojih obožavatelja dobila je više od milijun lajkova u samo nekoliko sati

Foto Instagram

Nakon što je stekla popularnost svojom glazbom, prešla je na proizvode za šminkanje i odjeću zbog čega ju mnogi obožavatelji prozivaju što se više ne bavi onime čime je i počela graditi svoju karijeru, prenosi VT.

Sada je Rihanna odlučila krenuti i u književnoumjetničke vode te objaviti autobiografsku knjigu sa svojim fotografijama, a nije mogla izabrati bolji način kako ju promovirati. Velikom knjigom od 504 stranice popularna pjevačica pokrila je svoje golo tijelo, a od svojih obožavatelja dobila je više od milijun lajkova u samo nekoliko sati.

Knjiga jednostavno nazvana „Rihanna“ objavljena je od strane Phaidona, a dolazi u tri specijalna izdanja: „This Shit Is Heavy“, „Drippy+The Brain“ i „Stoner“. U njoj su sadržane fotografije iz djetinjstva pjevačice, kao i one s turneja i putovanja.

Ova će knjiga vjerojatno biti rasprodana u nekoliko minuta s obzirom da štogod da pjevačica proizvede, brzo nestane s polica. Rihanna je tako nedavno proglašena i najbogatijom ženskom glazbenicom, a prema Forbesu njezino se bogatstvo proteže do 600 milijuna dolara. Najveći dio tog bogatstva glazbenica je zapravo stekla upravo svojim Fenty Beauty kolekcijama.