Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 3
Sutra: 12° 12° 3
29. siječnja 2020.
Ispis članka: Razmaženi prijestolonasljednik s bizarnim zahtjevima - Novi List

NoviList.hr

Razmaženi prijestolonasljednik s bizarnim zahtjevima

Princ Charles

3. studeni 2018 12:50

Napisao: P. N.

Foto: Reuters

Princ Charles 69-godišnji prijestolonasljednik britanske krune prema kazivanju njegove posluge beskrajno je bizaran i zahtjevan.

Primjerice posluga mora stavljati zubnu pastu na četkicu i to u točnoj mjeri od 2,5 centimetra, na sva putovanja nosi svoju wc dasku, a na neka primanja i zabave donosi vlastitu hranu.

O svemu je progovorio bivši batler princeze Diane, Paul Burrell, u neautoriziranoj biografiji. Batler je u knjizi otkrio neke od njegovih neobičnih zahtjeva i navika:

– Njegova pidžama mora biti ispeglana svako jutro nakon što se probudi. Vezice od cipela svaki se put nakon nošenja vade i stavljaju pod željeznu podlogu kako bi bile ravne. Kada u kupaonici mora biti u točno određenom položaju, a temperatura vode mora biti uvijek ista. Jednom prilikom nazvao me iz svog ureda i kazao da mu je kraljičino pismo slučajno upalo u koš za smeće, htio je da ga osobno dođem izvaditi iz kante u kojoj su bili samo papiri.'

Razmaženi princ kako ga mediji nazivaju, spava na ortopedskom krevetu i koristi poseban toaletni papir, presvlači se pet puta dnevno, a poznat je i njegov težak i loš odnos sa sinovima.

00162827

00166661