Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
Ispis članka: Ponosna sam što nosim broj 40 i ne želim vaše dizajnerske haljine - Novi List

NoviList.hr

Ponosna sam što nosim broj 40 i ne želim vaše dizajnerske haljine

Bebe Rexha

13. veljača 2019 17:36

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Pjevačica Bebe Rexha na dodijeli Grammyja sve je opčarala crvenom raskošnom haljinom, a zli jezici odmah su iskoristili trenutak i »olajali« je kao prekrupnu i debelu, jer nosi konfekcijski broj 40.

Naime, većina dizajnera odbila je njenu molbu za šivanje haljine za crveni tepih, jer su smatrali kako je pjevačica prekrupna da bi predstavljala njihove modele.

Pjevačica je već i ranije otkrila svoje borbe s kilogramima i građom, ali ona zbog krupne građe nije frustrirana, štoviše!

Na svom je Instagramu svojedobno objavila vrlo izazovnu fotografiju koja otkriva njenu bujnu figuru straga uz praznu vješalicu uz koju je pjevačica ponosno napisala:

– Veličina 8 i ponosna sam. Željela sam uvijek biti mršava pop zvijezda, ali to nikada neću biti. Zato mi dizajneri ne šalju uzorke. Neću se uklopiti i neću se mijenjati kako bih se uklopila. Radite sa mnom i mojom debelom guzicom. Ljubav, Bebe

kahgh

Nakon što je bila nominirana za nagradu Grammy, svom je timu dala zadaću da joj nabave dizajnersku haljinu, ali što se dogodilo:

– Rekla sam svom timu da se jave poznatim dizajnerima i većina njih me odbila odjenuti, jer sam predebela. Doslovno su rekli da sam predebela! Ako je veličina 8 prevelika, ne znam što bih vam rekla. Onda ne želim nositi tvoju je***u haljinu. To je potpuno ludo! Znači, želite reći da sve žene na svijetu koje nose veličinu 8 ili veću nisu lijepe i ne mogu nositi vaše haljine? E pa svi oni koji smatraju da sam predebela i da ne mogu nositi njihove haljine - j****e se, i ne želim nositi vaše haljine!

dfa0

Pjevačica je po završetku dodjela nagrada kao odgovor svima sjela za stol i nastavila svoje slavlje. Iako nije osvojila Grammyja, osjećala se kao pobjednica te slavila uz slasni zalogaj i čašicu pjenušca.

dfae

fda