Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Ispis članka: Obračun na društvenim mrežama: Rooneyjeva supruga smjestila klopku Vardyjevoj - Novi List

NoviList.hr

Obračun na društvenim mrežama: Rooneyjeva supruga smjestila klopku Vardyjevoj

Svađa

11. listopad 2019 08:39

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Pratitelji Twittera ovih su dana zabavljeni svađom dviju suprugi poznatih nogometaša - Coleen Rooney (33) i Rebekah Vardy (37).

Supruga nogometaša Waynea Rooneyja optužila je suprugu Jamieja Vardyja da sve "cinka medijima". Kako bi bila sigurna, postavila joj je, tvrdi, klopku na način što je počela objavljivati lažne storyje koje je mogla vidjeti samo Rebekah. Naravno, svi su storyji završili u medijima, a Coleen je razotkrila krivca.

Vardyjevoj supruzi, koja zna s medijima i samopromociju je razradila u vještinu zavidnih razina, nije preostalo nego se braniti kako nije trgovala s medijima.

Rebekah je trenutačno peti put u drugom stanju, a ovo joj je treći brak. Ranije je priznala kako je imala teško djetinjstvo i kako je bila seksualno zlostavljana kao tinejdžerica. Uz nju se vežu brojne afere. Prije Jamesa Vardyja bila je udana za nogometaša Lukea Fostera s kojim ima sina Taylora, a koji joj je javno zamjerio kako joj je on bio samo odskočna daska za Vardyja. Također, kad se udavala za Jamesa na njihovo vjenčanje odbili su doći njegovi brojni prijatelji, ali i njegova kći iz prijašnje veze te Rebekina majka.

Prvi se put udala kao 18-godišnjakinja, a u braku je bila samo šest mjeseci. Kasnije je priznala kako je spavala s australskim pjevačem Peterom Andrewom dok je još bila u braku.

Za šefa reality showa u kojem je sudjelovala, Stevea Clarka, udala se u osmom mjesecu trudnoće, iako nije bila s njim trudna. Rastali su se nakon 10 mjeseci, s tim da je ovaj put ona dobila »rogove«. Tada je započela vezu s Fosterom, ali kako je njegova karijera slijetala, tako je Rebeka odlučila uzletiti još jednom s Vardyjem. Za nju su luksuz i lagodan način života ipak bili prioritet.

Nakon svih brodoloma, loših ljubavnika, najgorih poteza i loših iskustava, kako je Rebekah opisala svoje bivše dečke, sad je konačno u Vardyju pronašla svog čovjeka, muškarca kakvog je oduvijek željela i koji joj može priuštiti sve ono o čemu je maštala. Rebekah se na društvenim mrežama često hvali luksuznim životom i estetskim zahvatima kojima popravlja nedostatke.