Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Ispis članka: Nakon rehabilitacija i propalog bara na plaži, Lindsay Lohan se ponovno okreće glazbi - Novi List

NoviList.hr

Nakon rehabilitacija i propalog bara na plaži, Lindsay Lohan se ponovno okreće glazbi

Pjevačica i glumica

21. lipanj 2019 10:22

Napisao: Portal Novilist.hr

Pamtili smo ju kao simpatičnu tinejdžericu u kultnom filmu "Mean Girls" i pjevačicu hita "Rumors", a nakon toga su se nanizali brojni propusti. 

FOTO/Instagram

Pjevačica i glumica Lindsay Lohan, potpisala je ugovor s izdavačkom kućom "Casablanca Records" Tommyja Mottole za buduće glazbene uratke, javlja Page Six.

Pamtili smo ju kao simpatičnu tinejdžericu u kultnom filmu "Mean Girls", pjevačicu hita "Rumors", a nakon toga su se nizali brojni propusti. Od toga što je nebrojeno puta bila uhvaćena u vožnji pod utjecajem, do natpisa o rehabilitaciji i mentalnim problemima.

Čini se da se zvijezda filmskih uspješnica poput "Šašavog petka" i "Herbia" vraća glazbi.

Vijest dolazi nakon što je ovog tjedna otkriveno da se njezina MTV serija („Lindsay Lohan's Beach Club”) ne vraća s drugom sezonu, a njezin beach bar u Grčkoj, gdje se serija snimala, je navodno završio s radom.

Lohan je prvobitno potpisala ugovor u s „Casablancom“ još 2004. godine kada je imala osamnaest godina, a snimila je album “Speak” s hitom “Rumors”.

Album je postao platinast i dospio na broj četiri Billboardovih top 200. Video za pjesmu bio je nominiran za "MTV Video Music Award".

Njezin album "A Little More Personal (Raw)" izašao je 2005. i dospio na broj dvadeset.

Ranije ove godine, Lohan je objavila svoju fotku iz glazbenog studija. Page Six od izvora doznaje da pjevačica „radi na novoj glazbi“.